Mod de preparare Rulada cu banane, alune si ciocolata

  1. Se da prin razatoarea mare ciocolata amaruie iar separat se rade fin cea alba.
  2. Alunele se macina.
  3. Piscoturile si napolitanele se trec prin masina de tocat apoi le amestecam cu margarina moale, zaharul pudra, esenta de vanilie, 1/2 din alunele macinate, laptele praf si ciocolata amaruie rasa.
  4. Pentru crema se freaca spuma 100 gr margarina cu zaharul ramas.
  5. Se adauga alunele ramase, nuca de cocos si ciocolata alba si omogenizam compozitia.
  6. Pe o folie unsa cu margarina intindem compozitia maro si deasupra crema alba.
  7. Asezam intr-o margine bananele decojite, rulam cu ajutorul foliei si dam rulada la frigider.
  8. Dupa 2 ore o scoatem din folie, o ungem cu gemul de caise, presaram ciocolata alba rasa si o decoram cu alune.