Mod de preparare Rulada cu cafea

  1. BLATUL:ouale se mixeaza cu zaharul si vanilia pana isi dubleaza volumul!Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza!Se toarna comozitia in tava de la aragaz tapetata cu faina de copt si se lasa la cuptor 10-15 min pana se rumeneste.
  2. Se scoate blatul si se rastoarna pe un prosop de bucatarie umed si tapetata cu zahar si se ruleaza cu grija!Se lasa la racit pana preparam crema.
  3. CREMA:ouale se mixeaza cu zaharul si amidonul.
  4. Cafeaua se amesteca cu laptele si se pun pe foc pana se incalzesc,apoi se toarna in fir subtire peste oua si se amesteca bine.
  5. Se pune totul in cratita in care a fiert laptele si se lasa pe foc mic amestecand continuu pana se ingroase ca o budinca.
  6. La sfarsit se adauga vanilia si margarina si se omogenizeaza.
  7. Blatul se desface,se pune un strat generos de crema si se ruleaza din nou,dar fara prosop!Se lasa la frigider 1-2 h pana se raceste.