Mod de preparare Rulada cu crema

Crema: 

  1. Se pune sa fiarba 3-4 min apa cu zaharul.
  2. Se adauga in siropul clocotit vanilie.
  3. Se acopera si se lasa sa stea 1 sfert de ora.
  4. Se freaca intr-un castron galbenusurile si se adauga siropul.
  5. Se pune la foc moale si se amesteca mereu.
  6. Se framanta putin ca sa se inmoaie margarina Rama Maestro, se imparte in bucati mici care se amesteca cu crema pe jumatate calda.
  7. Se freaca pana devine spumoasa.

Rulada: 

  1. Se freaca intr-un castron galbenusurile cu zaharul.
  2. Se adauga faina, albusurile spuma si la urma margarina Rama Maestro.
  3. Se asterne intr-o tava o hartie alba, se toarna compozitia subtire si egala intinsa.
  4. Se coace la cuptor la foc potrivit.
  5. Se intoarce cu tot cu tava pe masa lasand-o asa pana se raceste.
  6. Cand s-a racit se umple cu crema, se face sul si se taie felii.