Mod de preparare Rulada cu crema caramel si banana

  1. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul, galbenusurile, apoi faina.
  2. Se toarna intr-o tava pe hartie de copt.
  3. Cand este gata se scoate cu hartia pe un prosop umed, cu ajutorul caruia se ruleaza si se lasa la racit.
  4. Pentru crema se pune 1/2 cana zahar intr-o cratita la caramelizat, se adauga nucile, se amesteca bine, apoi restul de zahar frecat separat cu ouale, apoi margarina.
  5. Se da jos si se lasa la racit dupa ce punem 1 lg de rom. Se desface rulada din hartia de copt, se unge cu 3/4 din crema, se pun bananele la capatul de unde incepem sa rulam, se ruleaza la loc.
  6. Daca rulada nu este suficient de lata se pune intr-un celofan si se strange cu ajutorul lui.
  7. Se da la rece.
  8. Dupa ce crema s-a intarit, se unge deasupra cu restul de crema incalzita la microunde.