Mod de preparare Rulada cu crema de cacao

Preparare blat:

1. Se separa albusurile de galbenusuri.
2. Se bat albusurile spuma cu zaharul pana se intaresc.
3. Se freaca galbenusurile cu uleiul si se adauga peste albusuri.
4. Se amesteca incet, de jos in sus, adaugand esenta si faina turnata in ploaie.
5. Se unge o tava cu margarina (cu dimensiunile 31/23 cm), se tapeteaza cu hartie de copt unsa la randul ei cu margarina.
6. Se toarna aluatul si se da tava la cuptor pentru 20 minute la foc iute.
7. Se scoate tava si se despinde cat timp este calda cu un cutit.
8. Se rastoarna blatul tot pe o hartie de copt si se lasa sa se raceasca.
 

Preparare crema:

1. Se freaca margarina cu zaharul si cacaoa pana ce crema devine spumoasa si omogena.
2. Se unge balatul cu 3/4 din crema si se ruleaza strans cu ajutorul hartiei de copt, cu grija, sa nu se rupa marginile.
3. Cu restul de crema se unge rulada si apoi se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia.