Mod de preparare Rulada cu crema de capsuni

  1. Blatul: am vrut un blat care sa nu fie nici alb-galbui, nici negru asa ca am pus o lingura de nesquik.
  2. Ouale se bat cu zaharul pana rezulta o compozitie cremoasa, apoi se dauga faina amestecata cu praful de copt si nesquikul si se omogenizeaza.
  3. Compozitia se toarna in tava tapetata cu faina si se lasa la cuptor aprox 10 min(depinde de cuptor,faceti testul cu scobitoarea).
  4. Cand este gata se rastoarna pe un prosop umed si presarat cu zahar si se ruleaza cu grija! 
  5. Crema: crema de branza se amesteca cu zaharul pudra si capsunile zdrobite.
  6. Gelatina se hidrateaza in cateva linguri de apa rece si se dizolva pe bain marie, apoi se adauga cremei de branza si se omogenizeaza bine.
  7. Frisca se bate spuma si se incorporeaza in crema.
  8. Pe foaia de rulada se intinde un strat generos de crema si se ruleaza.
  9. Se lasa la frigider, apoi se orneaza dupa preferinta.