Mod de preparare Rulada cu crema de ciocolata si nuci

  1. Se separa albusurile de galbenusuri.
  2. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul ,se adauga apoi galbenusurile , faina ,esenta de rom.
  3. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu zahar ,se toarna compozitia si se baga la cuptor la 140 grade timp de cateva minute.
  4. (nu trebuie lasata sa se coaca prea tare pentru ca nu se mai poate rula ).
  5. Se scoate, se ruleaza pe o coala de hartie si se lasa sa se raceasca.

Crema: 

  1. Se amesteca apa cu zaharul si se fierb pana se obtine un sirop.
  2. Galbenusurile se freaca separat cu un praf de sare.
  3. Cand siropul se raceste putin se adauga galbenusurile si se pun la foc mic pana se ingroasa.
  4. (amestecati tot timpul ).
  5. Se amesteca cu mixerul cacao, esenta si margarina, apoi se adauga in crema calduta.
  6. Se lasa sa se raceasca si apoi se umple rulada.
  7. Se presa nuca macinata si se ruleaza.