Mod de preparare Rulada cu crema de lapte si Nesquik

  1. Mixăm ouăle cu zahărul și cu un praf de sare până își duvelază volumul și se deschid la culoare, după care încorporăm treptat făina și cacaua amestecând de jos în sus.
  2. Punem compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și o dăm la copt la foc mediu (150-160) timp de 10 – 15 minute.
  3. Blatul copt se răstoarnă pe hârtie de copt tapetată cu zahăr și se rulează cu grijă.
  4. Tava în care se coace trebuie să aibă aproximativ dimensiunile 40/ 20 cm.
  5. Crema se face așa: se fierbe apa cu zahărul până se leagă un sirop mai vâscos.
  6. Se dă deoparte și se adaugă untul și se amestecă până se topește.
  7. Se adaugă laptele praf și nuca de cocos.
  8. Crema rezultată se întinde pe blatul răcit în strat uniform.
  9. Se rulează din nou și se tăvălește în nucă de cocos.
  10. Se lasă la răcit în frigider apoi se taie cu cuțitul ferestrău.