Mod de preparare Rulada cu crema fiarta

  1. Se separa ouale.
  2. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.
  3. Galbenusurile se freaca bine cu zaharul si zaharul vanilat.
  4. Se pune albusurile, putin cate putin, peste galbenusuri iar apoi se incorporeaza cu faina.
  5. Se amesteca mere de jos in sus, pentru a nu se lasa albusurile.
  6. Se pune pe o hartie de copt in tava si se da la cuptorul preincins pentru 10 minute.
  7. Se fierbe laptele cu zaharul si cacaoa iar apoi se presara faina, fara a face cocoloase.
  8. Se fierbe, amestecand intruna, pana cand devine groasa ca o smantana.
  9. Se adauga margarina Rama si se lasa pana se incorporeaza bine.
  10. Dupa ce se ia de pe foc, adaugma esenta de rom si amestecam bine iar apoi se da la racit.
  11. Peste aluatul fierbinte punem crema rece si rulam.
  12. Se orneaza cu frisca sau pudrata cu zahar.
  13. Se da la rece iar apoi se serveste.