Mod de preparare Rulada cu crema ganache

  1. Albusurile le-am separat de galbenusuri, le-am batut spuma tare cu un praf de sare, galbenusurile le-am frecat bine cu zaharul pana cand si-au dublat volumul, apoi am adaugat peste galbenusuri si faina si esenta, am amestecat bine.
  2. La sfarsit cand totul era perfect omogenizat am adaugat si spuma de albusuri si am amestecat usor pentru a nu strica spuma.
  3. Pentru ca tava mea era destul de intinsa, aluatul meu s-a copt foarte repede, cam 12-15 minute,i nsa e bine sa incercati cu scobitoarea inainte de a scoate blatul din cuptor.
  4. Dupa ce aluatul s-a copt, l-am rasturnat pe un prosop de bucatarie umezit si foarte bine stors, am rulat rulada si am lasat-o sa se raceasca la temperatura camerei.
  5. Am incalzit frisca foarte bine, am adaugat Rama Maestro Savoare de Unt si apoi ciocolata taiata bucati, am luat de pe foc oala, am amestecat continuu pana cand ciocolata s-a topit complet si s-a omogenizat tot amestecul, apoi am lasat-o la racit pana s-a ingrosat si am putut sa umplu rulada cu ea.
  6. Am lasat rulada apoi la frigider cam o ora inainte de a o taia.