Mod de preparare Rulada cu dulceata

  1. Faina, untul si sarea se amesteca bine intr-un bol.
  2. Se adauga apapa incetul cu incetul, pana cand aluatul devine omogen.
  3. Se presara cu faina o suprafata plana si se intinde cu sucitorul aluatul, astfel incat foaia obtinuta sa aiba cam 1 cm grosime.
  4. Dulceata se intinde pe mijlocul foii, lasand marginile neacoperite.
  5. Foaia de aluat se ruleaza pentru a se obtine un sul, se inveleste in folie de aluminiu si se lasa la crescut intr-un loc caldut.
  6. Apoi se pune rulada in tava unsa cu margarina si presarata cu faina si se tine la bainmarie timp de 2 ore.
  7. Daca apa din vas scade se mai adauga, pentru ca aburii sa nu se opreasca.
  8. Dupa ce s-a copt se lasa la racit.
  9. Se taie felii si se serveste cu crema rece de oua.