Mod de preparare Rulada cu dulceata de capsuni si frisca

  1. Se separa albusurile de galbenusuri.
  2. Albusurile se bat spuma tare, treptat se adauga zaharul, apoi faina si galbenusurile (un galbenus, o lingura de faina pana se termina), 1/2 esenta.
  3. Se unge bine si se tapeteaza o tava cu faina, zahar sau hartie de copt.
  4. Turnati compozitia in tava si intindeti cu o lingura un strat uniform.
  5. Se coace la 140 grade in cateva minute (nu trebuie lasat mult timp pentru ca nu se mai ruleaza usor si se rupe).
  6. Cand este gata se scoate usor si se ruleaza pe o coala de hartie.
  7. Bateti frisca la care adaugati restul de esenta.
  8. Intindeti usor blatul (daca doriti se poate insiropa putin) puneti frisca pe toata suprafata, apoi dulceata de capsuni.
  9. Rulati si ornati cu frisca ramasa.