Mod de preparare Rulada cu dulceata de visine

Preparare blat:
1. Pentru blat separam albusurile de galbenusuri, galbenusurile se freaca cu zahar si zahar vanilat apoi le amestecam cu albusurile batute spuma tare.
2. Se adauga treptat faina, coaja de lamaie, esenta de rom si praful de copt stins cu zeama de lamaie.
3. Se pune in tava acoperita cu hartie de copt si se da la cuptor la foc mic pentru 20 min.
4. Am scos de la cuptor, am intins pe hartie de copt si am rulat cu un sucitor in interior.
5. Am lasat asa la racit.

Preparare crema:
1. M-am gandit cum sa fac crema.
2. Tocmai facusem cu o seara inainte dulceata de visine, dupa aceeasi reteta ca anul trecut si mi-a zis sa o folosesc la umplutura ruladei.
3. Dar mai voiam ceva.
4. Si mi-am zis sa incerc, pentru ca mersese bine smantana batuta cu zahar pudra la fresh de vara cu cirese.
5. Asa ca am mixat bine 400 gr smantana cu 5 linguri zahar pudra date prin sita de faina.
6. Am dat la frigider cam 15 min.