Mod de preparare Rulada cu gem sau nutela

  1. Se scot ouăle din frigider și se lasă la temperatura camerei jumătate de oră.
  2. Se separă albușurile de gălbenușuri cu grijă.
  3. Albușurile se bat spumă și se adaugă treptat zahărul.
  4. Se adaugă și gălbenușurile și se mixează în continuare.
  5. Se reduce viteza mixerului la prima treaptă și se adaugă făina.
  6. Se pune hârtie de copt într-o tavă mai mică (cam 30/20 cm).
  7. Se pune conținutul ruladei și se întinde bine, după care se dă la copt la 150 – 160 grade cam 10 -15 minute.
  8. Se scoate din cuptor și se răstoarnă pe un prosop umed.
  9. Se unge rulada caldă cu gem de care îți place și se rulează cu grijă.
  10. Se poate topi ciocolată și se poate turna pe deasupra ei sau se poate pudra cu zahăr.
  11. Se taie rece.