Mod de preparare Rulada cu kiwi

  1. Pentru crema inmoi gelatina in 2 linguri apa rece, apoi o pui la foc mic, fara sa fiarba, pana se dizolva.
  2. O lasi sa se raceasca.
  3. Intru-un vas mixezi branza bine scursa cu zaharul, zeama si coaja de lamaie.
  4. Adaugi gelatina si albusurile batute spuma.
  5. Bati galbenusurile cu zaharul si le amesteci usor cu albusurile batute spuma tare.
  6. Adaugi sucul de kiwi si faina in ploaie, amestecand usor, de jos in sus.
  7. Torni compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o introduci in cuptorul preincalzit circa 15 minute.
  8. Rastorni apoi blatul pe un servet, rulezi cu tot cu hartie si il lasi sa se raceasca.
  9. Cureti fructele de kiwi, le tai felii sau cuburi, dupa preferinta.
  10. Desfaci blatul, desprinzi hartia, intinzi crema pe blat, presari feliile de kiwi si rulezi.
  11. Se lasa la rece cateva ore inainte de servire.