Mod de preparare Rulada cu miere

  1. 1.
  2. Freci mierea cu uleiul, pus picatura cu picatura, sare si un varf de cutit de bicarbonat dizolvat in rom.
  3. 2.
  4. Adaugi apa minerala si faina cat cuprinde pentru a obtine o coca potrivit de moale.
  5. 3.
  6. Intinzi 4 foi.
  7. 4.
  8. Fiecare foaie intinsa o ungi cu gem, presari nuca macinata amestecata cu zahar vanilat, apoi rulezi.
  9. 5.
  10. Coci cele 4 foi in tava unsa si tapetata cu faina, la foc potrivit, timp de 40 de minute.
  11. 6.
  12. Cand s-au copt foile, presari zahar pudra, lasi la racit si, cand s-a racit, tai rulada felioare cam de 2 cm latime.
  13. 7.
  14. Seamana cu niste melci.
  15. 8.
  16. Este o rulada gustoasa, dar si satioasa, datorita nucilor din compozitie.