Mod de preparare Rulada de biscuiti cu rodii

  1. Biscuiti se sfarama cu sucitorul pana rezulta o pudra fina.
  2. Rodia se spala, se curata semintele si se pun peste biscuiti.
  3. Migdalele se feliaza si se pun peste rodii impreuna cu menta tocata.
  4. Laptele dulce se pune la fiert cu margarina Rama, zaharul pudra si rahatul taiat marunt ca sa se topeasca mai repede.
  5. Cand totul a devenit ca un sirop mai gros se ia de pe foc, se adauga cacaua si romul,se amesteca si se toarna peste ingredientele din bol.
  6. Se amesteca totul cu o lingura de lemn pana se incorporeaza ingredientele si rezulta o compozitie omogena.
  7. Cand s-a mai racit, se ia din compozitie cu lingura,se formeaza rulouri mai mari si se aseaza pe o tava tapetata cu folie alimentara.
  8. Se lasa sa se raceasca complet,se invelesc cu folie si se introduc la frigider 30 de minute.