Mod de preparare Rulada de castane

1. Castanele se fierb, apoi se curata de coaja. Din 2 kg de castane fierte, rezulta 1 kg de miez.

2. Se zdrobeste miezul de castane si se amesteca cu zaharul, vanilia, cacaoa, romul, laptele.

3. Cei 50 ml de lapte se amesteca cu 120 g zahar, batonul de vanilie si se fierb la foc incet pana incepe sa se lege ca un sirop. Apoi lasam sa se raceasca.

4. Dupa ce s-a racit adaugam galbenusul de ou si untul, mixam bine si lasam la rece pana se intareste crema.

5. Piureul de castane obtinut se intinde pe o foaie de celofan (sau de silicon), apoi se unge cu crema de vanilie.

6. Dupa care se ruleaza cu ajutorul foii de celofan, plastic sau silicon si se da la rece pana a doua zi.

7. Se scoate folia si se decoreaza cu frisca si dulceata de visine.

Daca mai ramane ceva se pastreaza la rece.