Mod de preparare Rulada de ciocolata

  1. Se incinge cuptorul, se tapeteaza o tava de copt lata cu margini joase, se topesc 175 g de ciocolata la microunde intr-un bol peste o cratita cu apa fierbinte, se sfarama restul si se aseaza deoparte.
  2. Se bat galbenusurile cu zaharul peste o cratita cu apa fierbinte pana se obtine o consistenta ferma, albusurile se bat spuma intr-un bol.
  3. Se incorporeaza ciocolata galbenusurilor apoi se adauga incet albusurile si la urma cacao.
  4. Se toarna in tava se coace timp de 18 minute.
  5. Intre timp se aseaza o foaie de hartie de copt pe un prosop de panza, se imprastie peste ea biscuitii sfaramati.
  6. Se rastoarnafoaia de rulada peste hartie, se ruleazasi se lasa la racit.
  7. Pentru servit se bate smantana cu lichiorul si o lingura de zahar.
  8. Se desface rulada si se intinde pe suprafata interioara frisca.
  9. Se imprastie restul de ciocolata si se ruleaza din nou.
  10. Se servesc felii groase cu o picatura de lichior.