Mod de preparare Rulada diplomat cu visine

  1. Bateti albusurile spuma cu zaharul apoi adaugati galbenusurile si margarina topita si racita Se amestecă făina, cacaoa şi praful de copt si se adauga peste crema de oua. Se omogenizeaza usur cu o spatula din lemn, amestecand prin rasturnare.
  2. Se pune compozitia in tava mare de la aragaz pe hartie de copt si se intinde usor cu spatula.
  3. Se pune la copt, aproximativ 10 minute, in cuptorul preincalzit la 180 de grade.
  4. Cand este gata se rastoarna pe o alta hartie de copt, cu fata in jos, dezlipim hartia pe care s-a copt si il rulam repede lasand celalta hartie in interior .
  5. Punem gelatina la inmuiat in zeama de compot.
  6. Omogenizam galbenusurile cu zaharul, apoi adaugam laptele si punem la fiert pe bain-marie pana se ingroasa ca o budinca. Cand este gata adaugam gelatina si amestecam pana se dizolva complet. Apoi se lasa la racit.
  7. Cand crema cu lapte si galbenus este rece, se amesteca cu fructele apoi se adauga frisca batuta .
  8. Se desface foaia si se umple cu toata crema. (nu rulati prea strans)
  9. Am imbracat tortul in 100 ml frisca batuta, amestecata cu o lingura de cacao.