Mod de preparare Rulada pudrata cu cocos

Pasul 1: 

  1. Se separa ouale, albusurile le bat spuma, se adauga zaharul si zaharul vanilat, galbenusurile frecate cu sare si se bat bine.
  2. La sfarsit se pune faina cernuta si se amesteca usor sa nu se formeze cocoloase.

Pasul 2: 

  1. Se tapeteaza tava cu hartie de copt si se intinde compozitia in tava.
  2. Se baga in cuptorul incins in prealabil si dupa ce s-a bagat, se scoate pe un prosop umezit, apoi se ruleaza.

Pasul 3: 

  1. Intre timp, se prepara crema.
  2. Se pun intr-o cratita galbenusurile frecate cu un praf de sare, cacaua, cafeaua solubila, zaharul pudra si cel vanilat, faina si laptele.
  3. Se fierb la baie de aburi pana se obtine o crema bine legata, apoi se lasa la racit.

Pasul 4: 

  1. Separat, se mixeaza margarina Rama si se adauga crema putin cate putin.
  2. Se scoate hartia de copt de pe foaia de rulada si se intinde crema de ciocolata,apoi se ruleaza.
  3. Se acopera cu crema si se pudreaza cu nuca de cocos.