Mod de preparare Rulada speciala

  1. Blatul: Se freaca bine galbenusurile cu mierea de albine,dupa care se adauga faina,albusurile batute spuma si zaharul vanilat.
  2. Se unge o tava mare(eu folosesc tava de aluminiu a aragazului) cu ulei si se tapeteaza cu faina.
  3. Daca aveti un cuptor care nu coace uniform va sfatuiesc sa asezati in tava coala de hartie, pentru a nu arde blatul.
  4. Turnam compozitia in tava, o introducem in cuptorul incalzit in prealabil si lasam sa se coaca la foc potrivit.
  5. O lasam apoi putin la racit dupa care cu ajutorul unui prosop rulam blatul pentru a ne fi mai usor cand vom finaliza prajitura.
  6. Cat sta blatul la racit pregatim crema astfel: Topim zaharul si il rasturnam pe un fund de lemn udat in prealabil.
  7. Pisam zaharul dupa ce sa racit si il amestecam cu cacaua.
  8. Frecam margarina cu zaharul pudra si adaugam esenta de migdale.
  9. Amestecam apoi crema de margarina cu zaharul pisat si cacaua.
  10. Intindem crema obtinuta peste blat si rulam la loc blatul.
  11. Dupa ce sa racit ornam din belsug rulada cu frisca.
  12. Pentru un aspect deosebit putem rade deasupra ciocolata sau putem folosii diferite ornamente ce se gasesc in comert.
  13. Pentru o savoare maxima vom taia aceasta rulada abia a doua zi.