Mod de preparare Rulada turceasca

  1. Jumatate din cantitatea de lapte o punem la fiert.
  2. Zaharul il amestecam cu faina, apoi "desfacem" totul cu restul de lapte rece.
  3. Cand laptele pus la fiert da in clocot, turnam compozitia cu faina, in fir subtire si amestecam in continuu, sa nu se formeze cocoloase.
  4. Fierbem la foc mic, amestecand continuu, pana obtinem o budinca consistenta.
  5. Incorporam margarina si esenta de vanilie, lasam sa se racoreasca.
  6. in tava (25/35 cm) in care vom construi prajitura punem nuca de cocos in strat uniform.
  7. Deasupra punem budinca, cu lingura din loc in loc, apoi nivelam cu atentie, sa nu se strice stratul de nuca de cocos.
  8. Dupa ce s-a racit complet budinca, punem frisca batuta si nivelam.
  9. Presaram nuca macinata si dam la frigider pentru cel putin 2 ore, cand stratul de budinca se va intari considerabil.
  10. Cu un cutit bine ascutit taiem fasii lungi si inguste, apoi fiecare fasie se ruleaza, obtinand astfel niste mini-rulade.