Mod de preparare Rulouri

  1. Se framanta un aluat : se pune drojdia in lapte caldut,apoi ouale,margarina,zaharul, sarea si faina.
  2. Se lasa la crescut cam o ora, apoi se imparte aluatul in doua, intr-o parte se adauga 2 linguri de cacao, si o parte se lasa alba.
  3. Aluatul framantat se unge cu putin ulei si se mai lasa la dospit.
  4. Pe masa de lucru se presara putina faina, se rastoarna aluatul si se intind pe rand foi de forma unui dreptunghi.
  5. Se suprapun foile una peste alta.

Umplutura: 

  1. Margarina moale se amesteca cu zaharul si nuca apoi se intinde crema obtinuta peste blat.
  2. Se ruleaza aluatul pe lungime, se taie cu ata in bucati de 5 cm.
  3. Se aseaza rulourile intr-o tava tapetata cu margarina si faina.
  4. Se pun la cuptor 15 minute.
  5. Se glazureaza cu ciocolata topita.