Mod de preparare Rulouri cu crema de vanilie

Preparare aluat:

  1. Se pun toate ingredientele intr-un vas si se amesteca bine pana devine un aluat vartos.
  2. Se intinde o foaie nu prea groasa, si se taie fasii de 2-3 cm latime.
  3. Fasiile se ruleaza pe forme de metal (tubulatura ca palnia de carnati), petrecand-le cca 1/3 din latime, apoi se prajesc in baie de ulei.
  4. Cand s-au rumenit se scot pe un servetel de hartie si se scot si formele.

Preparare crema:

  1. Albusurile se bat bine cu 100 gr. zahar.
  2. Galbenusurile se freaca cu restul de zahar, se adauga faina si se subtieaza cu lapte.
  3. Galbenusurile si cu restul de lapte se pun la baine-marie pana se ingroasa.
  4. Cand s-a ingrosat se da la rece, apoi se pune margarina si albusurile, amestecand pana se incorporeaza tot.
  5. Rulourile se umplu cu crema si se pudreaza.