Mod de preparare Rulouri cu crema vanilie

  1. Amoniacul se stinge in 10 linguri de lapte cald. Se mixeaza apoi cu 4 oua, 7 linguri de zahar si 7 de ulei. Se presara faina si se framanta pana se obtine un aluat potrivit de tare.
  2. Pe o planseta presarata cu faina, se intinde o foaie groasa de 4-5 mm, din care se taie apoi fasii late de 1,5 cm. Acestea se ruleaza pe formele pentru rulouri si se coc la foc mijlociu, in cuptorul preincalzit, timp de 20 de minute.
  3. Separat, se prepara crema: se freaca la bain-marie, amestecand continuu, 3 oua cu 8 linguri de zahar, 5 linguri de faina si 800 ml de lapte. Cand crema este calduta, se incorporeaza margarina Rama si esenta de vanilie.
  4. Se umplu apoi rulourile cu crema, folosind spritul pentru ornat, si se pudreaza cu zahar vanilat. Pofta buna!