Mod de preparare Salam de biscuiti

  1. Punem biscuitii intr-o tava la cuptor pe care-i vom lasa 10 minute la foc potrivit, pana devin crocanti.
  2. La fel procedam si cu miezul de nuca, dupa care le maruntim cu ajutorul unui sucitor.
  3. Topim margarina peste care adaugam laptele, zaharul si cacaoa cernuta.
  4. Se tine pe foc pana se topeste zaharul.
  5. Separat, intr-un vas mai adanc rupem biscuitii racoriti si turnam peste ei siropul caldut (nu fierbinte), visinata si fructele, rahatul taiat cubulete si nuca.
  6. Amestecam cu atentie pana se incorporeaza tot siropul.
  7. Tapetam diferite forme cu folie transparenta peste care punem biscuitii.
  8. Dam la frigider pentru 5-6 ore sau de preferat chiar a doua zi.
  9. Atentie, daca dam si la copii vom scoate visinata si visinele.