Mod de preparare Saratele

  1. Am dat pe razatoarea mare branza.
  2. Daca margarina e rece merge si ea data pe razatoarea mare.
  3. Margarina mea de la piata pana acasa a fost la fix ca si temperatura.
  4. Am adaugat-o peste branza.
  5. La fel si ouale, cateva seminte de chimen si iaurtul.
  6. Le-am amestecat bine si am inceput sa adaug faina pana ce aluatul a devenit bun de modelat.
  7. L-am impachetat intr-o folie de aluminiu si l-am dat la rece pentru 30 de minute.
  8. Dupa jumatatea de ora am inceput sa intind aluatul cu sucitorul.
  9. Nu trebuie nici prea subtire dar nici foarte gros.
  10. Peste foaia intinsa am uns cu ou batut pentru ca semintele si cascavalul sa se ''lipeasca'' mai bine.
  11. Am taiat fasii cu cutitul pentru pizza si am copt aproximativ 15 minute la 180 grade fiecare tava.
  12. Au iesit 4 tavi din compozitia de mai sus.