Mod de preparare Sarlota de cafea cu banane

  1. Se prepara o crema de vanilie din lapte, zahar, galbenusuri si faina la foc mic.
  2. Se adauga gelatina inmuiata in apa rece si se bate in continuare.
  3. Se dizolva nessul in apa si se fierbe pana scade la jumatate.
  4. Se incorporeaza in crema de vanilie.
  5. Se lasa crema la racit si se amesteca cu frisca batuta.
  6. Se taie feliute 4 banane.
  7. Se tapeteaza fundul si marginile unei forme de tort cu piscoturi.
  8. Se pune in forma un strat de crema,se lasa sa se intareasca putin la rece si se acopera cu un strat de feliute de banana.
  9. Se presara deasupra bomboane de cafea si se acopera cu un nou strat de crema.
  10. Se procedeaza la fel pana se termina crema si 4 banane.
  11. Se tine la frigider 1 ora.
  12. Se rastoarna pe un platou si se serveste cu cele 2 banane ramase taiate feliute.