Mod de preparare Sarutari de portocale

  1. Samburii de pin se prajesc intr-o tigaie fara adaos de grasime.
  2. Se lasa sa se raceasca.
  3. Se topeste ciocolata in bain-marie si se inglobeaza 25 gr Rama Maestro; se lasa sa se racoreasca.
  4. Se bate untul ramas si se adauga zaharul pudra; se freaca sub forma de crema.
  5. Se inglobeaza faina, amidonul, coaja de portocala si mirodeniile.
  6. Se framanta aluatul obtinut si se formeaza doua rulouri de cca. 2 cm diametru.
  7. Se taie felii de 2 cm.
  8. Se incinge cuptorul la 180 grade C.
  9. Se formeaza bilute din bucatelele de aluat si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.
  10. Se coc fursecurile la cuptor 15 min.
  11. Ciocolata topita si incalzeste din nou.
  12. Se toarna intr-o punga de plastic si se taie un coltisor; se decoreaza fursecurile.
  13. Se aseaza pe fiecare fursec cate un sambure de pin.