Mod de preparare Scufita Rosie

  1. Margarina, zahărul pudră şi vanilia se freacă până se obţine o spumă.
  2. Albuşurile se separă de gălbenuşuri - acestea se omogenizează treptat în crema de margarina Rama, iar albuşurile se bat spumă.
  3. Făina şi praful de copt se amestecă şi se încorporează în compoziţia de gălbenuşuri.
  4. Se adaugă spuma de albuşuri.
  5. Jumătate din compoziţie se toarnă într-o formă de tort unsă şi tapetată cu făină.
  6. În compoziţia rămasă se adaugă finetti şi se amestecă.
  7. Într-un castron se lasă la scurs vişinele din compot (12 se păstrează).
  8. Fructele rămase se adaugă în compoziţia cu finetti, se adaugă peste primul amestec, se coace 30-40 minute.
  9. Se amestecă brânza cu vanilia, se prepară frişca şi se amestecă cu brânza.
  10. Crema se întinde pe blatul răcit şi se lasă 30 minute în frigider.
  11. Jeleul preparat din sucul de vişine şi plicul de tort-gele, se toarnă peste crema de brânză.
  12. Se decorează după gust.