Mod de preparare Stele pe zapada de mascarpone

  1. Se taie blatul pe 3 niveluri.
  2. Se aseaza blatul de jos pe platou si se unge cu gem de caise.
  3. Se amesteca mascarpone cu branza de vaci, zahar si piureu de piersici.
  4. Se dizolva gelatina si se inglobeaza in fir subtire.
  5. Se da la frigider.
  6. Cand incepe sa se intareasca, se inglobeaza in crema 200 ml frisca batuta si bucatelele de piersici.
  7. Se aseaza pe blatul inferior 1/2 din crema.
  8. Se acopera cu blatul al doilea, uns cu gem de capsuni.
  9. Se aseaza deasupra restul de crema si se suprapune blatul superior.
  10. Se da la rece 4 ore.
  11. Se bate restul de frisca impreuna cu zahar pudra.
  12. Se acopera tortul.
  13. Se presara deasupra fulgi de cocos si cacao.
  14. Se presara samburi de rodie si se aseaza deasupra tortului stele decorative de zahar sau de martipan.