Mod de preparare Strudel cu struguri si stafide

  1. Amestecam 3 oua cu 2 linguri ulei si 150 ml apa calduta.
  2. Turnam amestecul peste faina cernuta in care adaugam un praf de sare.
  3. Framantam pana obtinem un aluat omogen.
  4. Lasam la frigider aluatul o jumatate de ora.
  5. Topim margarina Rama intr-un vas, adaugam biscuitii maruntiti, rumenim apoi luam vasul de pe foc.
  6. In alt vas amestecam boabele de struguri cu 160 gr zahar si stafidele scurse.
  7. Impartim aluatul in 4 si intindem cate o foaie subtire.
  8. Presaram pe fiecare foaie biscuitii rumeniti.
  9. Deasupra asezam strugurii.
  10. Rulam foile de strudel si le punem intr-o tava unsa si tapetata cu faina.
  11. ngem fiecare rulou cu ou batut presaram deasupra zaharul ramas si bagam la cuptor.
  12. Inainte de a servi pudram fiecare bucata cu zahar pudra.