Mod de preparare Sufleu de mere

  1. Ungeti un vas de yena in care pot incapea 6 mere.
  2. Taiati capacele la mere si dati-le deoparte, curatati miezul si taiati-l bucatele apoi stropiti-l cu suc de lamaie.
  3. Bateti albusurile spuma, adaugati zaharul pana obtineti o spuma tare pe care o puneti la rece.
  4. Amestecati intr-un vas bucatele de mar, zaharul brun, 2 lingurite de zahar vanilat si romul.
  5. Fierbeti-le timp de 10-15 min. apoi pasati cu mixerul.
  6. Puneti la foc repede timp de 3 min. si apoi lasati sa se raceasca.
  7. Adaugati galbenusurile apoi, albusurile batute spuma, amestecand incet.
  8. Umpleti merele cu aceasta compozitie, presarati-le cu seminte de pin si dati la cuptor.
  9. La scoaterea din cuptor presarati zaharul pudra.