Mod de preparare Sufleu in cescute de cafea

  1. Topim pe bain marine ciocolata cu margarina si cu o lingura de zahar.
  2. Cu mixerul timp de 10 minute batem ouale cu o lingura de zahar, pana devin ouale albe.
  3. Cu lingura de lemn amestecam intr-un bol compozitia de la ou cu faina pana se incorporeaza bine.
  4. Dupa aceea adaugam incetul ciocolata topita, amestecand foarte fin, sa nu coaguleze ouale, pana se omogenizeaza totul.
  5. Impartim compozitia in 8 cescute de cafea pe care le-am uns intai bine cu margarina.
  6. In fiecare cescuta sa nu fie compozitie mai mult de 2/3.
  7. Le coacem timp de 10 minute la temperatura de 200 grade.
  8. Le scoatem din cuptor si le lasam intr-un loc racoros, dar nu in frigider, aproximativ 2 ore.
  9. Se servesc proaspete direct din cescute in combinatie cu frisca sau inghetata de vanilie.