Mod de preparare Tarta cu banane

  1. Se umple forma cu piscoturi de sampanie, apoi se insiropeaza cu zeama de compot de ananas.
  2. Intre timp se face crema, se amesteca galbenusurile cu zahar, margarina Rama Maestro si amidon.
  3. Separat de pun la foc laptele si vanilia intr-un vas cu fund dublu sau oricum un vas care sa nu afume.
  4. Cand laptele se apropie de dat in clocot, se adauga treptat amestecul de ou amestecand continuu, pana cand incepe sa se ingroase.
  5. Cand s-a ingrosat, se ia de pe foc si se adauga romul, se acopera cu un servet din panza curat si se lasa la racit.
  6. Peste piscoturi se taie bananele felii si se acopera in intregime. Se adauga crema.
  7. Separat mixam smantana cu zaharul.
  8. Decoram tarta cu frisca, apoi adaugam feliile de ananas. Dam la rece pana la servire