Mod de preparare Tarta cu branza aromata cu vanilie si piersici

  1. Incinge cuptorul la 180C.
  2. Unge cu grasime o tava rotunda de 23 cm diametru.
  3. Pentru aluat, amesteca ingredientele uscate intr-un vas.
  4. Adauga Rama Maestro si amesteca pana cand obti un aluat sfaramicios.
  5. Adauga oul si amesteca pana cand obti un aluat omogen.
  6. Da aluatul la rece 10 minute.
  7. Pentru umplutura amesteca toate ingredientele fara piersici.
  8. Scoate alautul de la rece si intinde-l pe o suprafata pudrata cu faina pana ajungi la grosimea de aprox. 5mm.
  9. Pune aluatul in tava pregatita radicand aluat si pe margini (trebuie sa fie o margine inalta de aprox. 4 cm).
  10. Toarna umplutura peste aluat, niveleaza apoi aseaza piersicile peste umplutura.
  11. Da tarta la copt 30-35 minute pana cand aluatul s-a rumenit iar branza s-a intarit putin.
  12. Lasa tarta sa se raceasca complet apoi da-o la rece pana in momentul servirii.