Mod de preparare Tarta cu branza si cafea

  1. Se spala lamaia cu apa fierbinte, se sterge, se rade coaja si se stoarce sucul.
  2. Se incinge cuptorul.
  3. Se separa ouale.
  4. Se bate margarina cu zaharul; se adauga galbenusurile,sucul si coaja de lamaie.
  5. Se inglobeaza branza, grisul, praful de budinca.
  6. Se adauga albusurile batute spuma si se omogenizeaza.
  7. Se separa 1/3 din cantitatea de compozitie si se inglobeaza ciocolata topita, cacao si cafeaua.
  8. Se pun deoparte 4 linguri din compozitia cu ciocolata si restul se toarna intr-o tava cu diametrul de 26 cm, unsa si tapetata cu faina sau cu hartie de copt.
  9. Peste compozitia de ciocolata se pune compozitia alba de branza si apoi cu cele 4 linguri de compozitie neagra se marmoreaza.
  10. Se baga prajitura in cuptorul preincalzit si se tine 10-15 min si apoi se mai reduce focul si se mai lasa aprox 40 min la foc mediu (nu va speriati daca e putin moale compozitia pt ca atunci cand se raceste se intareste)!