Mod de preparare Tarta cu branza si piersici

  1. Se incinge cuptorul la 180 grade C.
  2. Se unge o forma de tort (diametrul 26 cm) si se prepara blatul.
  3. Se rade ciocolata.
  4. Se bate untul cu zahar tos si zahar pudra cu aroma de vanilie.
  5. Se inglobeaza pe rand ouale, urmate de faina amestecata cu amidon.
  6. Se adauga ciocolata rasa si se omogenizeaza.
  7. Se aseaza compozitia de blat in forma si se niveleaza.
  8. Se coace cca.
  9. 20 min.
  10. Pentru umplutura, se oparesc piersicile, se decojesc si se scot samburii.
  11. Pulpa se taie in jumatati sau sferturi.
  12. Se separa ouale.
  13. Se bate Rama Maestro cu zahar tos si zahar vanilinat pana ce nu se mai simt cristale de zahar.
  14. Se inglobeaza romul si apoi galbenusurile.
  15. Se adauga branza de vaci si se omogenizeaza.
  16. Se inglobeaza apoi albusurile batute si amidonul cernut; se omogenizeaza cu grija.
  17. Se aseaza pe blat feliile de piersici, cu partea bombata in sus; se repartizeaza deasupra compozitia de branza si se niveleaza.
  18. Se coace prajitura la cuptor cca.
  19. 50 min.
  20. si se lasa sa stea apoi, in cuptorul stins inca 10 min.
  21. Se scoate prajitura din cuptor si apoi se lasa sa se raceasca bine.
  22. Se desprinde din forma folosind un cutit ascutit si se aseaza pe un platou.
  23. Inainte de servire se pudreaza cu zahar si apoi se taie felii, ca un tort.
  24. Pofta Buna!.