Mod de preparare Tarta cu branza si struguri

  1. Faina se amesteca cu margarina, apoi cu zaharul, sarea, oul si cateva linguri de lapte caldut pentru a obtine un aluat, potrivit pentru a putea intinde o foaie.
  2. Aluatul se pune intr-o forma cu peretii detasabil, se intinde putin si pe pereti si se coace.
  3. Gelatina se pune la inmuiat in putina apa rece. Galbenusurile impreuna cu 100 gr zahar si zeama de lamaie se pune la bain-marie. Se adauga coaja de lamaie si apoi gelatina pentru a se dizolva complet. Se amesteca cu branza.
  4. Detasam peretii de la forma si incercam sa imbracam forma in folie alimentara apoi fixam peretii la loc si aluatul copt fara sa-l rupem.
  5. Turnam apoi compozitia de branza si punem boabe de struguri din abundenta. Acoperim cu folie si dam la frigider cateva ore.
  6. Scoatem apoi peretii detasabili si pudram cu zahar.