Mod de preparare Tarta cu capsuni si crema de vanilie

  1. Pasul 1

    Preîncălziți cuptorul la 180°C.Presărați făina și praful de copt într-un vas adanc. Adăugați 150 g zahăr, zahărul vanilat, un praf de sare, 3 ouă, Rama Maestro și amestecați cu o lingură de lemn sau cu mixerul până când capătă o textură consistentă.

  2. Pasul 2

    Întindeți compozitia pentru blat in tava unsa cu Rama Maestro si tapetata cu faina și dați la copt pentru 25-35 minute.

  3. Pasul 3

    Pentru crema,aduceți laptele în punctul de fierbere, adăugați praful de budinca într-un vas, impreuna cu 50g zahăr, un ou și 4 lingurițe de lapte cald si amestecati.

  4. Pasul 4

    Turnați compoziția în laptele fierbinte, amestecând constant, pentru a nu permite să se formeze o crustă deasupra.

  5. Pasul 5

    Bateți smântâna până când se întărește. Adăugați in budinca atunci când aceasta s-a răcit – dacă este caldă, compoziția va deveni prea moale. Întindeți-o pe blat în mod egal.

  6. Pasul 6

    Curățați căpșunile și tăiați-le.Decorați blatul cu căpșunile tăiate, presărați deasupra zahărul pudră și tăiați în 8-10 felii.

  7. Pasul 7

    Căpșunile pot fi înlocuite cu orice alte fructe proaspete, cum ar fi zmeură, caise, piersici, banane sau chiar o salată de fructe.