Mod de preparare Tarta cu ciocolata

  1. Incinge cuptorul la 190C.
  2. Unge cu grasime o tava de tarta.
  3. Pentru aluat amesteca ingredientele uscate.
  4. Adauga Rama Maestro si amesteca pana obti un aluat sfaramicios.
  5. Adauga oul si amesteca pana obti un alaut omogen.
  6. Da aluatul la rece pana cand prepari umplutura.
  7. Pentru umplutura bate ouale cu un praf de sare pana cand isi dubleaza volumul.
  8. Adauga crema de ciocolata urmata de iaurt.
  9. Intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina astfel incat sa obti un cerc cu diametrul putin mai mare decat diametrul tavii.
  10. Aseaza aluatul in tava iar deasupra toarna umplutura.
  11. Da tarta la copt 25 minute pana cand aluatul s-a rumenit iar umplutura s-a intarit usor.
  12. Lasa tarta sa se raceasca complet.