Mod de preparare Tarta cu ciocolata

  1. 1.Se framanta un aluat din 250 gr faina,100 gr Rama Maestro,100 gr zahar pudra,6 linguri apa,1 ou si 1 esenta de vanilie. Aluatul se da la frigider pentru cel putin 30 minute.
  2. Punem aluatul pe blatul de lucru presarat cu faina si intindem o foaie rotunda. Punem foaia in forma de tarta unsa cu unt si o intindem cu mana.Intepam cu furculita pe toata suprafata ca sa nu se umfle la Copt.
  3. Dam aluatul la cuptor pana se rumeneste usor.
  4. Punem 400 ml frișcă lichida pe foc împreuna cu 400 gr ciocolata rupta bucatele si o lingura de Rama Maestro Savoare de Unt si amestecam continuu pana amestecul devine omogen.
  5. Adaugam o Esența rom si un pliculet gelatina preparata conform indicațiilor de pe ambalaj.
  6. Turnam amestecul in tarta rece si dam la frigider 2-3 ore ca sa se întărească.
  7. Decoram cu zmeura si aschii de ciocolata.