Mod de preparare Tarta cu ciocolata

  1. Topiti Rama Maestro impreuna cu 200g de ciocolata intr-o cratita la foc mic. Amestecati in continuu, apoi lasati sa se raceasca. Intre timp, tocati fin ciocolata ramasa.
  2. Preincalziti cuptorul la 180°C si ungeti o forma de tarta de 20cm cu Rama Maestro. Adaugati in amestec amidonul, cacaua si praful de copt. 
  3. Bateti bine ouale, impreuna cu zaharul si esenta de vanilie cu ajutorul unui mixer. Adaugati usor peste amestecul de Rama Maestro si ciocolata, in timp ce amestecati. Apoi amestecati ciocolata tocata. 
  4. Puneti compozitia obtinuta in tava si coaceti in cuptorul preincalzit 20-25 de minute. Lasati-o sa se racoreasca, apoi pudrati-o cu zahar dupa gust. 
  5. Daca folositi ciocolata neagra, cu continut de cacao de 85%, puteti creste cantitatea de zahar pudra cu 20g pentru a compensa. Suprafata tartei uneori se rupe in timpul coacerii. Daca acest lucru se intampla, intoarceti tarta cu ciocolata inainte de servire.