Mod de preparare Tarta cu ciocolata alba si afine

  1. Pasul 1

    Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Amestecati intr-un vas zaharul, apa si Rama Maestro.

  2. Pasul 2

    Adaugati apoi galbenusurile in amestec.

  3. Pasul 3

    Framantati aluatul, inveliti-l in folie de aluminiu si lasati-l la frigider 30 de minute. Intindeti aluatul intr-o tava cu diametrul de aproximativ 26cm, peste folia de copt. Intepati aluatul cu o furculita si dati la cuptor pana cand aluatul devine auriu.

  4. Pasul 4

    Pentru prepararea cremei, incepeti prin a topi ciocolata la bain marie.

  5. Pasul 5

    Adaugati in ciocolata topita crema de mascarpone si amestecati cu o lingura.

  6. Pasul 6

    Intindeti crema pe blatul in prealabil racit, apoi decorati cu fructe.

  7. Pasul 7

    Presarati deasupra zaharul pudra, asezonati cu coaja de lime si frunze de menta.