Mod de preparare Tarta cu cirese

  1. Pasul 1

    Amestecati faina cu praful de copt si sarea. Amestecati margarina Rama Maestro cu zaharul pudra si cel vanilat. Adaugati smantana, zeama si coaja de lamaie.

  2. Pasul 2

    Adaugati separat ouale in timp ce continuati sa amestecati. Apoi, adaugati faina cu praful de copt.

  3. Pasul 3

    Indepartati coditele cireselor. Taiati 15 dintre ele pe jumatate si scoateti-le samburii.

  4. Pasul 4

    Ungeti tava circulara (cu dimensiunea de 24 cm) cu margarina si apoi presarati fulgi de migdale.

  5. Pasul 5

    Puneti aluatul in forma. Asezati fructe pe aluat. Coaceti timp de 45 minute la 180°C.

  6. Pasul 6

    Incalziti gemul de piersici. Acoperiti prajitura fierbinte cu gem, garnisiti cu jumatatile de cirese ramase si presarati fulgii de migdale.