Mod de preparare Tarta cu coacaze rosii si kiwi

  1. Separat se amesteca faina, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt si praful de sare .
  2. Se adauga apoi galbenusurile batute bine cu uleiul .
  3. Se amesteca folosind mixerul .
  4. Separat se bat albusurile spuma tare .
  5. Spuma se incorporeaza in restul compozitiei, mestecand usor cu lingura, de sus in jos .
  6. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu margarina Rama si tapetata cu faina, sau se pune in tava curata o foaie de copt .
  7. Se spala rujintele si se scurg bine de apa .
  8. Kiwi-ul se taie jumatati de feliute.
  9. Se presara fructele peste compozitia din tava si se da la cuptorul incins.
  10. Se pastreaza la foc aproximativ 30-40 minute.
  11. Cand se raceste se taie cubulete si se presara cu zahar pudra.