Mod de preparare Tarta cu crema de branza si zmeura

  1. Toate ingredientele se amesteca bine si compozitia obtinuta se intinde uniform in forma de tarta.
  2. Se coace 30 min sau pana este gata, facand testul cu scobitoarea.
  3. In timp cat tarta se coace se pregatesc cele doua creme.
  4. Laptele, budinca si zaharul se fierb. Cand budinca este gata se adauga branza si se amesteca bine. Adaugam si esenta de vanilie.
  5. Se poate folosi blenderul penru a uniformiza crema si nu se va mai simti branza. Crema se pastreaza calda.
  6. Punem in blender zmeura si zaharul si mixam pana obtinem un piure.
  7. Punem intr-o cratita si adaugam praful de budinca si fierbem. In forma in care am copt tarta am asezam mai intai o folie alimentara (pentru a fi mai usor de scos apoi tarta).
  8. Punem blatul de tarta in forma peste care intindem uniform un start de crema de branza. In centru punem alternativ aceeasi cantitate de crema de zmeura si apoi de branza (cam un polonic).
  9. Lasam la rece 2-3 ore, scoatem apoi cu grija tarta cu ajutorul foliei si o asezam pe un platou.
  10. Decoram cu boabe de zmeura si frunzulite de menta.