Mod de preparare Tarta cu marmelada

  1. Se incinge cuptorul la 190C.
  2. Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma de copt dorita.
  3. Intr-un vas se amesteca Mixul pentru 9 torturi cu zaharul vanilat bourbon si oul.
  4. Se adauga apoi Rama Maestro si se amesteca pana la omogenizare.
  5. Se rastoarna aluatul obtinut pe planseta pudrata cu faina si se intinde din acesta intr-o foaie de aprox. 5 mm grosime.
  6. Se aseaza foia in forma pregatita, formandu-se o bordura de 2 cm inaltime.
  7. Restul de aluat se intinde si se taie fasii.
  8. Pentru umplutura, se amesteca marmelada cu jeleul.
  9. Se presara aluatul din tava cu ciocolata apoi se toarna deasupra marmelada cu jeleu.
  10. Se acopera totul cu fasii de aluat.
  11. Se da tarta la copt 30-40 minute pana cand aluatul s-a rumenit si s-a umflat usor.