Mod de preparare Tarta cu mere si budinca

  1. Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si coca rezultata se lasa la rece 1h.
  2. Intre timp pregatim umplutura.
  3. Amestecam sucul de mere cu zaharul si praful de budinca.
  4. Le punem la fiert si cand incepe sa se ingroase adaugam merele curatate de coaja si taiate cubulete micute.
  5. Se amesteca incontinuu pina se ingroasa.
  6. Apoi punem si stafidele.
  7. Se intinde 23 din aluat in forma de tarta.
  8. Deasupra se presara lingura de faina si se toarna amestecul de mere.
  9. Restul de aluat se intinde, taie fasii si se aranjeaza deasupra.
  10. Tarta se da la cuptor pentru 40min,la 190 grade.
  11. Eu am mai lasat-o 12 min numai cu rezistenta de jos, pentru a fi sigura ca este si foaia de jos bine coapta.
  12. Rece se presara cu zahar pudra.